Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Update afsluiting op- en afrit Best-West

Woensdag 14 december 2016

Waterschap De Dommel is op dit moment gestart met de voorbereiding van een tijdelijke oplossing voor de problemen met het riool. Om de veiligheid te garanderen is het noodzakelijk de Hooiweg en de carpoolplaats aan de Oude Rijksweg af te sluiten voor verkeer.

Duur van de werkzaamheden

Het is op dit moment nog niet bekend hoe lang de werkzaamheden en de afsluiting gaan duren. We hopen dat de overlast minimaal blijft en de werkzaamheden snel kunnen plaatsvinden. Onze excuses voor het ongemak.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Waterschap De Dommel. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en hopen op uw begrip.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu