Toekomst van Best

Maandag 21 november 2016

De wereld ons heen verandert in snel tempo. Wat komt er in de toekomst op Best af? Hoe gaan we om met sociale vraagstukken, veranderde werkgelegenheid of de veiligheid in de wijken? Blijven we zelfstandig of gaan we meer samenwerken? En hoe doen we dat dan? Hoe pakken we zaken op, maar vooral hoe pakken we het sámen op. De gemeentelijke organisatie als een van de partners van die samenwerking. Wat verwacht u eigenlijk van de gemeentelijke organisatie?

De toekomst van Best bedenken we niet alleen. Samen werken aan Best, start met samen práten over Best.

Praat u mee?

U bent van harte welkom om mee te praten!
Aanmelden vooraf is niet verplicht, maar in verband met de ruimte wel handig. Aanmelden kan door een mail te sturen naar raadsgriffie@gembest.nl. Er zijn 3 avonden: voor organisaties, inwoners en ondernemers. Vermeld in uw mail naar welke avond u komt, eventueel de naam van uw organisatie of onderneming en met hoeveel mensen u aanwezig bent.

Data

• Woensdag 16 november: Avond voor maatschappelijke organisaties. Als externe spreker is Maarten Hageman uitgenodigd: Directeur Hogeschool Utrecht, docent regionale samenwerking VNG-academy.
  • Maandag 21 november: Avond voor inwoners. Als externe spreker is Pieter Tops uitgenodigd: Hoogleraar Bestuurskunde Universiteit Tilburg.
  • Donderdag 24 november: Avond voor ondernemers.

Alle avonden starten om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. De avonden vinden plaats in de Burgerzaal van het Gemeentehuis.

Financiële steun Provincie Noord-Brabant

De uitvoering van het project 'Bestuurlijke toekomst Best' wordt mogelijk gemaakt met financiële steun van de Provincie Noord-Brabant.