Hoorzitting OCBB: maandag 17 oktober

Woensdag 12 oktober 2016

Op maandag 17 oktober om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld:

• Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 4 juli 2016 waarbij besloten werd tot het opleggen van een last onder dwangsom ter voorkoming van herhaling van geluidsoverlast bij Knooppunt CafĂ© en het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 6 september 2016, waarbij besloten is de verbeurde dwangsommen in te vorderen.
  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 16 juni 2016 waarbij besloten werd tot het vorderen van de gemaakte kosten voor het sluiten van een woning aan de Salderes.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in de kamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.