Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Winkelen? Pak de fiets!

Dinsdag 20 september 2016

Doe in de periode van 17 september tot en met 29 oktober 2016 uw boodschappen op de fiets en maak kans op leuke prijzen!

Uit gemak en gewoonte pakken we vaak de auto. Jammer, want dagelijkse, kleine boodschappen kunnen heel gemakkelijk op de fiets. Door mee te doen met deze actie laat u zien dat u aandacht heeft voor een duurzaam milieu. En iedereen weet het: fietsen is gezond. Laat de auto daarom staan als het kan. Dat is ook nog eens goed voor uw portemonnee.

Doe mee en win leuke prijzen!

Koopt u iets bij een deelnemende winkelier? Laat dan bij het afrekenen uw fietssleutel zien. U krijgt dan een actiesticker die u op de spaarkaart plakt. Deze spaarkaarten zijn ook te verkrijgen bij alle deelnemende winkeliers. Met 6 stickers is de spaarkaart al vol. Lever uw volle spaarkaarten uiterlijk 5 november 2016 in. Ook dat kan bij de winkeliers die meedoen aan deze actie. U maakt dan kans op een van de vele leuke prijzen. Vanzelfsprekend kunnen inwoners met een scootmobiel ook deelnemen aan de actie.

Prijzenpakket

De hoofdprijs is een fietsenpakket ter waarde van € 300,00. Verder zijn er veel andere prijzen en cadeaubonnen te winnen. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de gemeente en deelnemende winkeliers. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deelnemende winkeliers

De deelnemende winkeliers herkent u aan een raamposter. In dit overzicht staan ze allemaal voor u op een rij:

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu