Hoorzitting OCBB: maandag 18 juli

Maandag 11 juli 2016

Op maandag 18 juli om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld:

  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 22 december 2015 waarbij besloten werd tot het toekennen van een planschadevergoeding.
  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 11 mei 2016 waarbij besloten werd tot het sluiten van een woning aan de Prins Hendriklaan te best voor een periode van 3 maanden.
  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 22 april 2016 waarbij besloten werd tot het sluiten van een woning aan de Pater R.D. Kloegstraat te best voor een periode van 3 maanden.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in de kamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu