Hoe presteerde de gemeente in 2015?

Maandag 30 mei 2016

De gemeente volgt voortdurend wat zij doet en of dat goed gaat. Dit doet zij in het bijzonder op 3 momenten in het jaar. In de zomer schetst zij de kaders voor het jaar dat volgt, in het najaar volgt een uitgebreide uitwerking. In de lente kijkt ze terug op het jaar dat voorbij is. De documenten die daarbij horen heten Kaderbrief, Programmabegroting en jaarstukken.

Het college van B en W heeft onlangs de jaarrekening over 2015 aangeboden aan de gemeenteraad. De gemeenteraad stelt deze jaarrekening in de vergadering van 11 juli definitief vast.

Wilt ú weten wat de gemeente gedaan heeft in 2015?

Alle stukken kunt u inzien op de pagina Financiële stukken. Leest u eens de inleiding of de speerpunten. Of bekijk hoeveel geld er besteed is aan Werk en inkomen, Milieu of bijvoorbeeld Economische zaken. Zo ziet u snel hoe het huishoudboekje van uw gemeente eruit ziet en wat gerealiseerd is. De financiële stukken zijn ook via een tablet goed te bekijken.

Neemt u een kijkje?