Ontvangst sportkampioenen

Maandag 22 februari 2016

Het college van burgemeester en wethouders nodigt de sportkampioenen van 2015 (1e – 2e – 3e plaats) uit op het gemeentehuis om ze gezamenlijk tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje te zetten. Deze bijeenkomst vindt in het voorjaar van 2016 plaats.
Het gaat om mannen, vrouwen en kinderen die Nederlands-, Europees-, Wereld-, of Olympisch kampioen zijn geworden in een bepaalde sport, in de ruimste zin van het woord. Het gaat om professionele sporters, maar ook om recreatieve sporten in competitieverband of denksporten. Voorwaarde is wel dat de sportkampioen in Best woont.

Aanmelden

Bent u of kent u een sportkampioen uit 2015? Meld deze dan vóór 1 maart 2016 aan. Dit kan per e-mail via info@gemeentebest.nl of door middel van een brief, o.v.v. ‘Sportkampioenen’: Gemeente Best - Antwoordnummer 6 – 5680 VB Best (geen postzegel nodig).

De sportkampioenen ontvangen op een later moment een uitnodiging voor de ontvangst door de wethouder Sport.