Gemeente peilt meningen over Hoofdstraat

Vrijdag 15 januari 2016

De gemeente heeft de afgelopen weken een representatief onderzoek gehouden onder bewoners, ondernemers en bezoekers over de onlangs opengestelde Hoofdstraat. Bent u geen deelnemer van het representatieve onderzoek geweest? Dan kunt u via deze peiling ook uw mening laten horen. Moet de Hoofdstraat open blijven voor alle verkeer? Of juist afgesloten waarbij aanwonenden en leveranciers toegang blijven houden? Of heeft u liever dat de gemeente eenrichtingsverkeer instelt?

Sinds de Hoofdstraat weer is opengesteld, ontving de gemeente een groot aantal reacties. Wilt u uw mening via deze peiling laten horen, klik dan op de link en beantwoord de vragen. De peiling is open tot 25 januari. De resultaten van de diverse onderzoeken en deze peiling worden aan de gemeenteraad aangeboden. Bedankt voor uw medewerking!