Nieuws

Kom naar de Bruisdag op zaterdag 13 april

10 april 2024

We nodigen alle inwoners van Best uit voor de Bruisdag komende zaterdag. Het is dé gelegenheid voor inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen van Best om samen na te denken en actief deel te nemen aan verschillende activiteiten.

Lees verder

Militaire oefening 11 en 12 april

9 april 2024

De Koninklijke Landmacht oefent op 11 & 12 april voor de opleiding en training van militairen. De militairen voeren zowel overdag als ’s nachts diverse verplaatsingen te voet en met voertuigen uit.

Lees verder

Regels voor maatschappelijke ondersteuning aangepast

9 april 2024

De aanpassing was nodig vanwege nieuwe wetten, regels en recente gerechtelijke uitspraken.

Lees verder

Voertuig weggesleept door toepassing bestuursdwang

9 april 2024

Op 29 maart 2024 is een Mitsubishi Colt met kenteken CGD 21WV weggesleept. Het defecte voertuig stond al enkele weken in een parkeervak aan de Rendierhei.

Lees verder

Snoeiwerkzaamheden bomen

2 april 2024

In de week van 8 april start het bedrijf Donker Groen met onderhoudswerkzaamheden aan de bomen in verschillende wijken en op 2 bedrijventerreinen. Eventuele overlast proberen wij tot een minimum te beperken.

Lees verder

Vierde editie van de Goede Doelen Week Best

29 maart 2024

Vanuit de gedachte 'samen loont' bundelen 23 CBF-fondsen hun krachten. Goed nieuws voor u, want er komt voor de organisaties die meedoen nog maar 1 collectant bij u aan de deur die voor alle 23 aangesloten doelen samen collecteert.

Lees verder

Afronding reconstructie Prins Bernhardlaan noord

28 maart 2024

Binnenkort starten wij met de beplanting en het inzaaien van het gras in het noordelijke deel van de Prins Bernhardlaan. Daarmee ronden wij voor nu de langlopende reconstructie van dit deel van de straat af.

Lees verder

Milieustraat tweede paasdag gesloten en inhaaldagen

28 maart 2024

Op tweede paasdag is de milieustraat gesloten. Vanaf dinsdag 2 april gelden de reguliere openingstijden weer. Inhaaldagen worden verzorgd voor de lediging van 1 april.

Lees verder

Verbouwing de Bibliotheek Best goed op gang

28 maart 2024

Duurzaam, modern én toekomstbestendig. Met deze gedachte is in september 2023 gestart met de verbouwing van de Bibliotheek Best. De verbouwing van het pand aan het Raadhuisplein is intussen in volle gang en in een afrondende fase.

Lees verder

Openluchtzwembad De Dolfijn open vanaf 20 april

26 maart 2024

Over een kleine maand is het weer zover: dan opent Openluchtzwembad De Dolfijn haar deuren! Vanaf zaterdag 20 april tot en met zondag 1 september 2024 kunt u het zwembad bezoeken.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS