Nieuws

Wat vindt u van de (telefonische) bereikbaarheid van de gemeente?

6 juni 2023

We horen graag uw mening over onze telefonische bereikbaarheid, de website en de openingstijden van verschillende voorzieningen van de gemeente. Vult u onze vragenlijst hierover in?

Lees verder

Noodfonds bij betalingszorgen

6 juni 2023

Betalingszorgen komen steeds meer voor. Het hele leven wordt duurder en het inkomen stijgt niet mee. Daarom heeft de gemeente Best een noodfonds voor inwoners, die financiële hulp nodig hebben bij het betalen van de energierekening.

Lees verder

Wegafsluiting vanwege gala centrum Best

6 juni 2023

Op dinsdag 13 juni wordt het Gala georganiseerd in Best. Dit betekent dat de Hoofdstraat en de Nazarethstraat tussen 18.00-22.30 uur afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

Lees verder

9 juni: Dienstverlening gemeente tijdelijk verminderd beschikbaar

5 juni 2023

Op vrijdag 9 juni van 11.15-15.15 uur is onze dienstverlening in het gemeentehuis niet volledig beschikbaar door geplande werkzaamheden.

Lees verder

Ruimere vermogensgrens kwijtschelding gemeentelijke belastingen

2 juni 2023

Omdat alles duurder is geworden, vinden we het belangrijk dat inwoners met een inkomen op of rond bijstandsniveau of AOW met klein pensioen verder beschermd worden.

Lees verder

Gewijzigde openingstijden 8 juni

1 juni 2023

Op donderdag 8 juni zijn het gemeentehuis, de gemeentewerf en de Milieustraat gesloten. Bestwijzer is wel volgens de normale openingstijden geopend.

Lees verder

Verkoop Jan Pietersz. Coenstraat 40

30 mei 2023

De gemeente Best verkoopt de grond aan de Jan Pietersz. Coenstraat 40 in Best. Dit is het perceel in de wijk Naastenbest waar in het verleden een muziekschool stond

Lees verder

Jaarlijks tevredenheidsonderzoek onder jeugdhulpcliënten

24 mei 2023

De gemeente is sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk voor de Jeugdwet. Door jaarlijks een cliënttevredenheidsonderzoek te doen kunnen we zien of in Best sommige zaken (extra) aandacht nodig hebben.

Lees verder

Jaarlijks tevredenheidsonderzoek onder cliënten Wmo

24 mei 2023

De resultaten van het tevredenheidsonderzoek over de Wmo zijn bekend. Door jaarlijks een cliënttevredenheidsonderzoek te doen kunnen we zien of in Best sommige zaken (extra) aandacht nodig hebben.

Lees verder

Iemand voordragen voor de Lintjesregen van 2024?

23 mei 2023

Wilt u iemand voordragen voor een lintje in april 2024? Doe de aanvraag dan vóór 7 juni 2023 via onze website.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS