Nieuws

Feest voor onze sportkampioenen

7 februari 2023

Het college van burgemeester en wethouders nodigt de sportkampioenen van 2022 (1e, 2e en 3e plaats) uit voor een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis op 19 april.

Lees verder

Warmetruiendag: trek vrijdag een extra warme trui aan

7 februari 2023

Op vrijdag is het warmetruiendag: een mooie gelegenheid om nog eens een éxtra warme trui aan te trekken. Doet u mee, samen met uw gezin, huisgenoten of collega’s?

Lees verder

Wegafsluitingen tijdens carnavalsoptocht

7 februari 2023

Zondag 19 februari trekt de carnavalsoptocht weer door ons goei Klompengat. Vanaf 13.00 uur rijden de carnavalswagens door de straten. Op die dag zijn diverse wegen afgesloten.

Lees verder

Nieuw systeem voor aanvraag vergunningen

6 februari 2023

De gemeente Best gebruikt sinds kort een nieuw systeem voor de aanvraag van vergunningen. Dit doen we zodat straks de overgang naar de Omgevingswet soepel verloopt.

Lees verder

Wegwerkzaamheden toerit A2 (28 Best)

1 februari 2023

Voor verkeer dat via de A2 vanuit Eindhoven komt, is het niet mogelijk om de toerit 28 Best te gebruiken. Er is een omleiding die verkeer naar de toerit 27 Best-West leidt.

Lees verder

Gecombineerde aanslag gemeentelijke heffingen/WOZ-beschikking 2023

31 januari 2023

Eind februari ontvangt u de gecombineerde aanslag gemeentelijke heffingen/WOZ-beschikking 2023 in de brievenbus.

Lees verder

Noodzakelijk onderhoud gemeentehuis

27 januari 2023

Er staat de komende jaren veel te gebeuren rondom de gezamenlijke huisvesting van de gemeente en Bestwijzer. Omdat de realisatie van deze nieuwbouw nog enkele jaren kan duren, is er in de tussentijd nog wel noodzakelijk onderhoud nodig bij het huidig gemeentehuis. U leest hieronder met welk onderhoud we 31 januari a.s. starten.

Lees verder

Hulp gevraagd bij inrichting opvanglocatie Oekraïners

27 januari 2023

Op dit moment maken wij de voormalige Wilhelminaschool aan de Koningin Emmalaan gebruiksklaar voor de opvang van Oekraïners. In de week van 13 t/m 17 februari zoeken wij nog een aantal vrijwilligers voor het in elkaar zetten van meubels.

Lees verder

Helpt u mee tijdens de komende verkiezingen?

24 januari 2023

Op 15 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen en waterschapsverkiezingen. Voor deze belangrijke dag zoeken wij tellers en stembureauleden die ons willen helpen.

Lees verder

Best aan de regenton

20 januari 2023

In december is Best massaal aan de regenton gegaan: tijdens de kortingsactie van de gemeente zijn er 793 regentonnen verkocht!

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS