Nieuws

Uitgifte bouwkavels Steegsche Velden Noord en Oirschotseweg

21 mei 2024

Gemeente Best geeft 11 bouwkavels uit voor de bouw van vrijstaande woningen in Steegsche Velden Noord en aan de Oirschotseweg. Uitgebreide informatie over de bouwkavels, de criteria en de procedure leest u op onze website.

Lees verder

Voornemen tot vestiging recht van opstal voor laadpalen

21 mei 2024

Het voornemen is om de coöperatie Best Energie voor een periode van 15 jaar een recht van opstal te verlenen voor 1 locatie met maximaal 4 laadplekken.

Lees verder

Website gemeente vernieuwd

21 mei 2024

Vanaf 22 mei wordt de website van de gemeente Best vernieuwd. We voerden enkele aanpassingen door in techniek en vormgeving. Dit moet de website nog prettiger maken in het gebruik op telefoon, laptop of vaste computer.

Lees verder

Best bundelt krachten met regiogemeenten voor jongerenwelzijn

14 mei 2024

In de regio Eindhoven en de Kempen start komend schooljaar op scholen voor voortgezet onderwijs de STORM-aanpak. Deze aanpak stimuleert de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en weerbaarheid en richt zich op het voorkomen van depressie en zelfmoord bij jongeren op het voortgezet onderwijs.

Lees verder

Geluidsaneringsplan spoorweg

14 mei 2024

Langs het spoor in Best staan op sommige plaatsen woningen die veel geluid ervaren. ProRail maakte een plan om voor deze woningen het geluid van het spoor verlagen. Dit plan kunt u inzien en u kunt er tot 19 juni op reageren.

Lees verder

Weer fit worden met Positief Gezond workshops in Bestwijzer

7 mei 2024

Wilt u zelf actief werken aan een prettiger en gezonder leven? Dan zijn de workshops Positief Gezond in Bestwijzer iets voor u! Deelname is gratis en u bent van harte welkom.

Lees verder

Veilig uw identiteit bewijzen met de vernieuwde kopieID-app

7 mei 2024

Moet u een kopie van uw identiteitsdocument geven? Met de KopieID-app maakt u veilig een kopie van uw identiteitsdocumenten. Zo beschermt u uw identiteitsgegevens en privacy.

Lees verder

Vraag Energietoeslag aan tot 1 juni

7 mei 2024

Heeft u moeite het betalen van uw energierekening? U kunt de Energietoeslag tot 1 juni 2024 aanvragen. U krijgt €1.300 als u in aanmerking komt. Meer weten? Lees er alles over op onze webpagina over energietoeslag.

Lees verder

Inzage concepten Warmteprogramma en Programma Duurzaamheid

2 mei 2024

Beide programma’s kunt u van 2 mei t/m 13 juni inzien via onze website of in het gemeentehuis. Voor meer informatie en/of bij vragen komt u op op 6 mei tussen 16.00-18.00 uur naar een inloopmoment in het gemeentehuis.

Lees verder

Overleden persoon zonder bij ons bekende familie

1 mei 2024

Op 29 april 2024 is de heer Theodorus Joseph van Lieshout (geboren op 12-11-1956 in Oirschot) overleden. Bent u of kent u zijn familie of wilt u informatie over de begrafenis? Neem dan contact op met Mutsaers uitvaartverzorging.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS