Nieuws

Snoeiwerkzaamheden bomen

22 maart 2023

In de week van 27 maart start het bedrijf Donker Groen met onderhoudswerkzaamheden aan de bomen in de wijk Naastenbest. Eventuele overlast proberen wij tot een minimum te beperken.

Lees verder

Jeugdraad zoekt kandidaten voor het ‘Jeugdlintje’

22 maart 2023

Het lintje is er voor kinderen tot en met 17 jaar, die iets bijzonders hebben betekend voor de gemeenschap in Best. Kent u iemand? Laat het ons weten en ssst, houd het geheim.

Lees verder

'De schaalsprong', wat betekent dat voor u?

21 maart 2023

De ontwikkelingen in de Brainportregio gaan zo snel, dat we kunnen spreken van een “schaalsprong”. Wij organiseren op 5 april een informatieavond in Prinsenhof om te horen hoe u als inwoner hierover denkt. Aanmelden kan tot 4 april.

Lees verder

Workshops Positief Gezond bij Bestwijzer

21 maart 2023

Wilt u zelf aan de slag gaan om u prettiger en gezonder te voelen? Meld u dan aan voor de gratis workshops Positief Gezond bij Bestwijzer.

Lees verder

Verwerking reacties WOZ-waarde

20 maart 2023

We ontvingen veel reacties en willen de reacties deskundig controleren en afhandelen. Dit kost tijd en daarom duurt het langer voordat u iets van ons hoort.

Lees verder

Wegafsluiting voor spoedreparatie Hoofdstraat (tunneldek)

16 maart 2023

Van 20 t/m 24 maart vindt er een spoedreparatie plaats op het tunneldek aan de Hoofdstraat (bij het station). De weg is volledig afgesloten.

Lees verder

Gemeente Best behaalt KVO-certificaat

14 maart 2023

De gemeente Best heeft de afgelopen anderhalf jaar intensief samenwerkt met ondernemers van bedrijventerrein ‘t Zand, politie en brandweer. Dit heeft ertoe geleid dat het Keurmerk Veilig Ondernemen is behaald.

Lees verder

Een 9!

14 maart 2023

BDO deed onderzoek naar de financiële gezondheid van Nederlandse gemeenten en gemeente Best scoort een mooie 9 op dit gebied.

Lees verder

Gratis bloedsuiker controleren in Bestwijzer

14 maart 2023

Kom hiervoor naar Bestwijzer (Zonnewende 173) op 6 april. Een afspraak maken of nuchter zijn, is niet nodig.

Lees verder

Sluiting bedrijfspand de Dintel 8

7 maart 2023

Vanaf 7 maart 2023 is het bedrijfspand op het adres de Dintel 8 in Best op basis van de Opiumwet gesloten voor een periode van 6 maanden

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS