Nieuws

Regionaal zonnepanelenproject

9 februari 2018

Wilt u graag zonnepanelen op uw eigen woning, maar heeft u nu niet de mogelijkheid om hierin te investeren? Dan is het Regionaal Zonnepanelenproject wellicht iets voor u!

Lees verder

Bent u of kent u een sportkampioen uit 2017? Meld deze dan aan!

9 februari 2018

Het gaat om mannen, vrouwen en kinderen die Nederlands-, Europees-, Wereld-, of Olympisch kampioen zijn geworden in een bepaalde sport, in de ruimste zin van het woord.

Lees verder

Gebruiksmelding brandveilig gebruik overige plaatsen

9 februari 2018

Op 1 januari is het landelijke Besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen in werking getreden.

Lees verder

Gezocht: begeleider jeugdraad

9 februari 2018

De jeugdraad van Best is op zoek naar een nieuwe begeleider. Heb je interesse? Stuur dan vóór 1 maart een mail met je motivatie en je CV naar jeugdraad@gembest.nl.

Lees verder

Installatie Adviesraad Sociaal Domein

5 februari 2018

Op 29 januari is de nieuwe Adviesraad Sociaal Domein Sociaal Domein geïnstalleerd. Elf inwoners uit Best vormen nu de Adviesraad Sociaal Domein.

Lees verder

Gewijzigde openingstijden 12 februari vanwege carnaval

5 februari 2018

Tijdens carnaval is het gemeentehuis op maandag tot 12.30 uur geopend. Er is dan géén avondopenstelling. De gemeentewerf is tot 12.00 uur geopend.

Lees verder

Toezicht tijdens carnaval

5 februari 2018

Bij een gezellig carnavalsfeest hoort ook dat alles veilig en zonder grote problemen verloopt. Daarom houden we ook dit jaar toezicht op een aantal aspecten.

Lees verder

Alternatief voor trekstang afvalemmers 45 liter

5 februari 2018

De nieuwe emmers voor restafval, etensresten en luier-en incontinentiemateriaal hebben geen trekstang. Een inwoner uit onze gemeente heeft een eenvoudig alternatief bedacht: een treklatje.

Lees verder

Afval inzamelmiddelen omwisselen

5 februari 2018

Sinds 1 januari mag u uw pakket inzamelmiddelen wijzigen. In week 8 en 9 worden de aangevraagde wijzigingen doorgevoerd.

Lees verder

Verschillende soorten afval: luier –en incontinentiemateriaal

5 februari 2018

In Best hebben we verschillende soorten afvalstromen. Iedere week belichten we er één. Deze week een nieuwe afvalstroom: luier –en incontinentiemateriaal.

Lees verder

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu