Nieuws

Helemaal op de hoogte met Berichten over uw Buurt

16 april 2024

Veel besluiten die de overheid/gemeente neemt, hebben direct invloed op uw stad, dorp of buurt. Gemeente Best en andere overheidsorganisaties zijn verplicht dit (digitaal) bekend te maken. Vanaf volgende week ontvangt u deze elke week via de e-mail als u dat wilt.

Lees verder

Van Gogh Nationaal Park gaat Brabant Behagen

16 april 2024

De gemeenten Oirschot, Rucphen, Best en Tilburg zijn als eerste verkozen om mee te doen aan Brabant Behaagt. Dit is een nieuw landschapsproject van Van Gogh Nationaal Park, dat wordt uitgevoerd door Brabants Landschap, Natuurmonumenten en ZLTO.

Lees verder

Cursus Politiek Actief afgerond

16 april 2024

In februari en maart was de cursus Politiek Actief. In 5 bijeenkomsten maakten 13 cursisten kennis met de Nederlandse staatsinrichting. Daarbij beantwoordden we vragen zoals: Hoe werkt een gemeente eigenlijk? Wat doet de gemeenteraad?

Lees verder

Openluchtzwembad De Dolfijn open vanaf 20 april

15 april 2024

Vanaf 20 april t/m 1 september 2024 kunt u weer zwemmen in openluchtzwembad De Dolfijn! Het zwembad is open van 10.00-17.00 uur. Voor toegang tot het zwembad heeft u een persoonsgebonden zwempas nodig. Deze bestelt u gemakkelijk online.

Lees verder

Regels voor maatschappelijke ondersteuning aangepast

9 april 2024

De aanpassing was nodig vanwege nieuwe wetten, regels en recente gerechtelijke uitspraken.

Lees verder

Snoeiwerkzaamheden bomen

2 april 2024

In de week van 8 april start het bedrijf Donker Groen met onderhoudswerkzaamheden aan de bomen in verschillende wijken en op 2 bedrijventerreinen. Eventuele overlast proberen wij tot een minimum te beperken.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS