Nieuws

Beleidsregels giften Participatiewet vastgesteld

13 april 2021

Ontvangt u een uitkering uit de Participatiewet? Dan mag u tot maximaal € 1.000 per jaar giften ontvangen. Dit besloot het college van BenW in maart.

Lees verder

Bijeenkomsten gemeenteraad

13 april 2021

Bekijk nu de agenda voor de aankomende bijeenkomsten.

Lees verder

Voertuigwrak verwijderd aan de carpoolplaats Best West

13 april 2021

Vanwege de belangen voor de omgeving en mogelijk vandalisme, diefstal en/of joyriding, is besloten om handhavend op te treden.

Lees verder

Vergadering Ruimtelijke Kwaliteit

13 april 2021

De eerstvolgende vergadering van de commissie Ruimtelijke Kwaliteit vindt plaats op dinsdag 20 april om 9.30 uur in het gemeentehuis. De vergadering is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus niet openbaar.

Lees verder

Afspraak maken vernieuwd

8 april 2021

Sinds woensdag 7 april maken wij gebruik van een nieuw systeem voor het plannen van de afspraken. In uw afspraakbevestiging kunt u nakijken wat u moet meenemen naar uw afspraak. Eenmaal in het gemeentehuis kunt u zich aanmelden met uw smartphone.

Lees verder

Wegwerkzaamheden in Best

6 april 2021

De komende tijd vinden in Best de volgende wegwerkzaamheden plaats.

Lees verder

Inloopspreekuur Wilhelminadorp/Kantonnier

6 april 2021

Vanaf 12 april start het wijkteam in Wilhelminadorp Kantonnier met een (digitaal) inloopspreekuur. Het inloopspreekuur vindt iedere maandag plaats tussen 14.00 en 16.00 uur.

Lees verder

Bijeenkomst LH hotel

2 april 2021

In november 2020 werd bekend dat KaFra Housing het voormalige NH-hotel (nu LH Best) heeft aangekocht voor de huisvesting van arbeids- en kennismigranten op deze locatie. KaFra Housing en de gemeente willen met u in gesprek. Op dinsdag 13 april (inwoners) en maandag 19 april (ondernemers) vinden er bijeenkomsten plaats waar de gemeente en Kafra Housing met u in gesprek willen gaan.

Lees verder

Oefening transportvliegtuigen

30 maart 2021

Van maandag 12 april tot en met vrijdag 23 april wordt vanaf vliegbasis Eindhoven de oefening Orange Bull gehouden.

Lees verder

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Eindhoven voor vrouwen uit Best

30 maart 2021

Vanaf 7 mei start het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Best. Vrouwen uit Best met de postcodes 5681 tot en met 5685 ontvangen binnenkort een uitnodiging voor deze ronde van het bevolkingsonderzoek.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS