Nieuws

Afspraak maken bij de gemeente

24 november 2020

Verschillende gemeenten in Nederland ontvingen klachten van inwoners die € 19,95 betaalden voor het maken van een afspraak via websites met 'online loket' of 'afspraak loket' in de titel. Wij werken niet samen met deze websites. Wees altijd alert.

Lees verder

Auto verwijderd aan Handelsweg

24 november 2020

Aan de Handelsweg ter hoogte van nummer 25 stond een voertuig permanent gestald. Op 13 november 2020 is bestuursdwang toegepast en het voertuig van de openbare weg verwijderd.

Lees verder

Gemeentehuis kleurt oranje

24 november 2020

Orange the World is de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Gemeente Best doet ook mee met de campagne door het gemeentehuis ’s avonds oranje te verlichten.

Lees verder

Sluiting woningen in verband met aanwezigheid harddrugs

18 november 2020

Woensdag 18 november zijn de woningen in dit bericht op basis van de Opiumwet gesloten. In deze woningen is door de politie harddrugs aangetroffen.

Lees verder

Collectieve zorgverzekering voor lage inkomens in Best

17 november 2020

De gemeente Best vindt het belangrijk dat de minima in Best goed tegen zorgkosten verzekerd zijn. De deelnamegrens is 120% van de bijstandsnorm.

Lees verder

Doet u mee aan het onderzoek onder senioren?

17 november 2020

Om goed te weten wat er onder de senioren in Best leeft, wordt een onderzoek gedaan onder 540 oudere inwoners van Best. De vragenlijsten vallen vanaf 18 november in de brievenbus.

Lees verder

Natuurgebied De Scheeken opengesteld, met een aantal regels

17 november 2020

Om het iedereen naar de zin te maken en de natuur in het gebied de nodige rust te geven, is het belangrijk om u te houden aan een aantal huisregels. Sinds kort staan deze op groene bordjes vermeld bij de verschillende ingangen van het gebied.

Lees verder

Denk mee over duurzame energie

17 november 2020

Hoe denkt u over het opwekken van duurzame energie in onze gemeente? En over aanpassingen van onze omgeving aan klimaatverandering? De gemeente doet hier onderzoek naar en hoort graag uw mening.

Lees verder

Talentvolle vluchtelingen in Best krijgen ruimte om te studeren

13 november 2020

Op 9 november tekende de gemeente Best voor een samenwerkingsovereenkomst met Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.

Lees verder

Nieuwsarchief in RSS