Nieuws

Ontwikkelingen stationsomgeving Best

29 november 2022

Er wordt een stedenbouwkundig ontwerp gemaakt voor het hele gebied rondom het station. Daarnaast gaan we binnenkort in gesprek met belanghebbenden.

Lees verder

Kom in actie met een regenton

28 november 2022

Koopt u t/m 31 december een regenton om regenwater op te vangen in uw tuin? Dan betaalt gemeente Best een deel van de aanschafprijs.

Lees verder

Vlag gehesen in de strijd tegen geweld tegen vrouwen

25 november 2022

Gemeente Best is medestander in de strijd tegen geweld tegen vrouwen. We sluiten ons aan bij de internationale campagne Orange the World.

Lees verder

Tijdelijke sluiting woning Terraweg terecht - sluiting had korter gekund

24 november 2022

Naar aanleiding van de vondst van onder andere harddrugs heeft de burgemeester de woning gesloten voor een termijn van 6 maanden. Volgens de Raad van State een terecht besluit, waar 4 maanden had volstaan.

Lees verder

Hout stoken?

22 november 2022

Houd het gezellig, voor uzelf en voor uw buurt. Wilt u de houtkachel, pelletkachel of open haard aansteken? Verminder dan de hoeveelheid schadelijke stoffen door de manier waarop u hout stookt.

Lees verder

Kinderen planten bomen tijdens de Nationale Boomfeestdag

22 november 2022

Kinderen van groep 6 t/m 8 hebben samen met wethouder Dijkhof 90 populieren geplant aan de Elsdonkseweg en de Schelravenseweg.

Lees verder

Gemeenteraad stelt begroting 2023-2026 vast

16 november 2022

Bekijk de begroting voor inzicht in onze speerpunten, activiteiten en plannen voor 2023.

Lees verder

Dunning in bossen omgeving Aquabest

16 november 2022

Donderdag 17 november starten we met de dunning in de bossen ten zuiden van het Wilhelminakanaal, nabij Aquabest. De werkzaamheden duren ongeveer 8 weken.

Lees verder

Gevolgen voor ruimtelijke plannen door invoering Omgevingswet

15 november 2022

De invoering van de Omgevingswet is uitgesteld tot 1 juli 2023. Is voor uw ruimtelijke ontwikkeling een herziening van het bestemmingsplan nodig? En wilt u dit aanvragen? Lees dan vooral verder wat de invoering voor u betekent.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS