Nieuws

Met subsidies kunt u meer dan u denkt!

3 augustus 2021

De gemeente Best stelt verschillende subsidies ter beschikking. Zo zijn er subsidies waarmee u de leefbaarheid in de wijk kan verbeteren of om de wijk te verduurzamen.

Lees verder

Nieuwbouw kindcentrum Platijn opgeleverd!

30 juli 2021

Donderdag 29 juli is de nieuwbouw van kindcentrum Platijn in de wijk Dijkstraten opgeleverd.

Lees verder

Kleinschalige nieuwbouw aan de Heuveleindseweg

23 juli 2021

Het nertsenbedrijf aan de Heuveleindseweg 20 in Best wordt gesaneerd en maakt plaats voor een nieuwe ontwikkeling.

Lees verder

Goede Doelen Week Best 26 september t/m 2 oktober 2021

20 juli 2021

Van 26 september t/m 2 oktober 2021 wordt de eerste Goede Doelen Week collecte gehouden. Vanuit de gedachte 'samen loont' gaan de fondsen hun krachten bundelen. Voor de organisaties die meedoen komt er één collectant bij u aan de deur die voor alle aangesloten doelen samen collecteert.

Lees verder

Geen plastic in etensrestenemmer

13 juli 2021

Helaas vinden we te vaak gewone plastic zakjes in de emmer voor etensresten. Hierdoor kunnen we de etensresten niet meer composteren en vergisten voor o.a. bio-energie. Wilt u graag een zakje om de etensresten doen, gebruik dan een composteerbaar zakje.

Lees verder

Jaarlijks tevredenheidsonderzoek onder jeugdhulpcliënten

12 juli 2021

De gemeente is sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk voor de Jeugdwet. Door jaarlijks een cliënttevredenheidsonderzoek te doen kunnen we zien of in Best sommige zaken (extra) aandacht nodig hebben.

Lees verder

Denkt u mee over een gezond en vitaal Best?

6 juli 2021

Inwoners, professionals en de gemeente Best sluiten samen een Gezondheidsakkoord. Op dinsdag 20 juli, 14.30 - 17.00 uur komen we voor het eerst in Best bij elkaar en we hopen dat u daar bij bent.

Lees verder

Sportlaan voor sporters

6 juli 2021

Het parkeerterrein bij de Sportlaan is voor sporters, maar heeft al langere tijd meer gasten: een groep jongeren. De jongeren overtreden regelmatig de wet. Politie en BOA’s controleren daarom steeds vaker op de Sportlaan.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS