Nieuws

Best heeft een jeugdburgemeester!

26 september 2023

Op 21 september koos de jeugdraad in Best Fabian Roelink als nieuwe jeugdburgemeester voor komend schooljaar.

Lees verder

Toegankelijk Best - Doet u ook mee?

26 september 2023

Volgende week start de 'Week van de toegankelijkheid' in Best. Gemeente best organiseert in samenwerking met het Gehandicapten Platform Best (GPB) en Tuurlijk verschillende activiteiten. Bent u erbij?

Lees verder

Update van re-integratieregels 2023

26 september 2023

Op 25 september 2023 stelde de gemeenteraad van Best de nieuwe re-integratieverordening Participatiewet, IOAW, IOAZ-gemeente Best 2023 vast. Deze verordening geldt vanaf 1 juli 2023.

Lees verder

College stemt in met sluitende begroting 2024

26 september 2023

De begroting 2024 is het huishoudboekje van de gemeente. Dit boekje laat de verwachte inkomsten en uitgaven zien voor volgend jaar.

Lees verder

Militaire oefening 25 t/m 29 september

22 september 2023

De Koninklijke Landmacht oefent van 25 t/m 29 september voor de opleiding en training van militairen.

Lees verder

Toegankelijk Best

19 september 2023

Van 2 t/m 7 oktober is het de week van de toegankelijkheid. In een wereld die zich voortdurend aanpast en ontwikkelt, is het cruciaal dat we ook denken aan inclusiviteit. Doe je mee met de activiteiten die we deze week organiseren?

Lees verder

Vervanging fietspaden Sint Oedenrodeseweg

19 september 2023

Op maandag 25 september starten we met het vervangen van de fietspaden aan de Sint Oedenrodeseweg, tussen de Sonseweg en de Hurkseweg. De fietspaden zijn nu van beton en dit wordt asfalt.

Lees verder

Workshops Positief Gezond bij Bestwijzer

19 september 2023

Bent u op zoek naar positieve activiteiten of zingeving in het leven? En wilt u hier zelf mee aan de slag, om u prettiger en gezonder te voelen? Meld u dan aan voor de gratis workshops Positief Gezond bij Bestwijzer.

Lees verder

Uw tuin groener, duurzamer en dierenvriendelijk

19 september 2023

Wil je je tuin graag groener maken, je regenwater hergebruiken of de tuin geschikter maken voor dieren? Maar weet je niet goed hoe? Dan kan een tuinklimaatcoach je hier kosteloos verder in adviseren.

Lees verder

Geheimhouding persoonsgegevens

12 september 2023

Als u niet wilt dat bepaalde organisaties uw persoonsgegevens krijgen, kunt u de gemeente om geheimhouding vragen. Dit heet verstrekkingsbeperking) en kan alleen als de gemeente niet wettelijk verplicht is om uw gegevens te verstrekken.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS