Wegafsluiting voor spoedreparatie Hoofdstraat (tunneldek)

Donderdag 16 maart 2023

Van 20 t/m 24 maart vindt er een spoedreparatie plaats op het tunneldek aan de Hoofdstraat (bij het station). De weg is volledig afgesloten. De omleidingsroute loopt via de Prins Bernhardlaan, Willem de Zwijgerweg, Stationsstraat en de Molenstraat.

Eind 2022 is de Hoofdstraat volledig heringericht. Helaas hebben we vastgesteld dat de klinkers op het tunneldek los zijn komen te liggen. Hierdoor ontstaan er ruimtes tussen de klinkers. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Om dit te voorkomen voert de aannemer een spoedreparatie uit. Lees meer informatie over wegwerkzaamheden in Best.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS