Mooi initiatief op tweede kerstdag

Dinsdag 4 januari 2022

Op tweede kerstdag zijn 27 bezoekjes gebracht bij mensen voor wie kerst niet alleen maar een groot feest is. Bijvoorbeeld bij mensen waarvan familie ver weg woont of waarvan de partner onlangs in een verpleeghuis opgenomen is.

Fijne gesprekken

Vrijwilligers vanuit projectkoor SOL en zanggroep Open Noot hebben fijne en hartverwarmende gesprekken gehad met deze mensen. Natuurlijk op gepaste afstand aan de deur. Juist met de kerstdagen kan een gesprek dan extra warmte en licht brengen. Het zangkoor ontving veel dankbare reacties.

Spontane actie

Deze actie is spontaan ontstaan. De gemeente is in gesprek gegaan met de vrijwilligers van de 2 zangkoren. Er was niet veel tijd om alles te regelen, maar het idee werd meteen omarmd door de vrijwilligers en is in afstemming met diverse welzijns- en zorgpartijen in Best tot een succes is gemaakt.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS