Werkzaamheden Eindhovenseweg-Zuid

Dinsdag 12 oktober 2021

Vanaf maandag 18 oktober starten we met werkzaamheden aan de Eindhovenseweg-Zuid. Het gaat hier om groot onderhoud aan de rijbaan en het fietspad. De werkzaamheden duren 2 weken.

Nachtwerkzaamheden

Van maandag 18 oktober tot en met woensdag 20 oktober wordt in de avond en nacht gewerkt. Vanaf 19.00 uur tot 6.00 uur asfalteren we de kruisingen van het gedeelte tussen de Willem de Zwijgerweg en de kruising Terraweg/De Dieze. Volg de aanwijzingen op de borden en van de verkeersregelaars.

Werkzaamheden overdag

Van maandag 25 oktober tot en met vrijdag 29 oktober volgt het 2e deel van de werkzaamheden. Tussen 9.00 en 16.00 uur werken we aan de hoofdrijbaan en de fietspaden inclusief parallelwegen van de kruising Terraweg/De Dieze tot en met de kruising Ploegstraat. Ook deze week volgt u de aanwijzingen op de borden en van de verkeersregelaars.

Veilig werken

Tijdens de werkzaamheden blijven de wegen gedeeltelijk open voor het verkeer. Toch kan er lichte hinder ontstaan. Wij vragen uw begrip hiervoor. Rijdt u langs de wegwerkzaamheden? Hou dan rekening met de wegwerkers en de verkeersregelaars en rij stapvoets.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS