Aanmelden voor evenementenkalender 2022

Dinsdag 31 augustus 2021

Wilt u in 2022 een evenement organiseren? Dan doet u er goed aan om vóór 1 oktober 2021 het evenement aan te melden voor de evenementenkalender. Dit doet u door een mail te sturen naar vergunningen@gembest.nl. Vermeld de naam van het evenement, de omschrijving, de exacte locatie en de datum(s).

Belang aanmelden evenement

Het melden van het evenement is van groot belang in het geval dat er meerdere gegadigden zijn voor een evenement op dezelfde locatie op hetzelfde moment. Ook kan het zijn dat jaarlijks slechts een maximaal aantal evenementen op een evenementenlocatie is toegestaan.

Kennisgeving of evenementenvergunning

Een melding voor de evenementenkalender is geen kennisgeving of aanvraag voor een evenementenvergunning. Deze moet afzonderlijk gedaan worden. Houd hierbij rekening met de geldende termijnen. Het is ook geen aanmelding voor de evenementenkalender van Best Bijzonder! Dit moet u ook apart regelen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS