Activiteiten Zwembad de Dolfijn

Dinsdag 24 augustus 2021

De komende tijd organiseren we verschillende leuke activiteiten in Zwembad De Dolfijn!

Nationale Zwem4daagse

Van 30 augustus tot en met 3 september kunt u deelnemen aan de Nationale Zwem4daagse. U kunt dan alle dagen van 10.30 tot 12.30 uur of van 16.00 tot 18.00 uur het aantal baantjes zwemmen die u moet zwemmen voor uw leeftijd. Kinderen tot 10 jaar, senioren vanaf 55 jaar en mensen met een beperking zwemmen per dag 250 meter (10 baantjes). Mensen vanaf 10 tot en met 55 jaar zwemmen 500 meter (20 baantjes) per dag.

De kosten voor abonnementhouders zijn € 4,00. Zonder abonnement € 6,00, dit is inclusief entree. U mag deelnemen vanaf zwemdiploma A. Na afloop van de deelname krijgt u een medaille! Ouders en familieleden zijn welkom om de zwemmers aan te moedigen. Aanmelden voor dit evenement kan bij de kassa van zwembad De Dolfijn.

Discozwemmen met schatduiken

Op vrijdag 3 september is het discozwemmen in zwembad De Dolfijn. Een DJ draait de nieuwste hits. Het zwembad wordt kleurrijk verlicht. Het discozwemmen is toegankelijk voor jongens en meisjes van 8 tot en met 12 jaar en duurt van 18.00 tot 19.00 uur. De leeftijdsgrens betekent dat ouders/verzorgers hun kind(eren) alleen mogen afzetten en vanaf 19.15 uur weer mogen ophalen. Bij het ophalen van hun kind(eren) mogen de ouders/verzorgers wel kosteloos naar binnen. Toegang tot het zwembad kan met een zwembadabonnement, een 10 badenkaart, een dagentree van € 4,50 of een zwem4daagsekaart. Twijfelt u bij slecht weer of het doorgaat? Dan kunt u bellen naar zwembad De Dolfijn via (0499) 360 925.

Zwemmen met uw hond

Op zondag 12 september sluiten we het zwemseizoen af en mag u samen met uw hond gratis komen zwemmen tussen 17.00 en 18.00 uur bij zwembad De Dolfijn. Alleen honden (geen andere dieren) worden toegelaten. Om deel te nemen moet u zich inschrijven bij Dierenspeciaalzaak Berry de Bruin, Koningin Julianaweg 23-25. Zonder inschrijving kunt u niet meedoen. Voor de honden is na afloop een leuk presentje.

Coronamaatregelen

Voor deze activiteiten gelden de actuele coronamaatregelen. Deze vindt u op de pagina van Zwembad de Dolfijn. Heeft u klachten? Blijf dan thuis en laat u direct testen. Zo kunnen deze gezellige activiteiten op een veilige manier doorgang vinden in zwembad De Dolfijn.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS