Kermis Best gaat door

Dinsdag 22 juni 2021

Van vrijdag 2 juli tot en met woensdag 7 juli vindt Kermis Best plaats. De kermis is door corona heel anders dan andere jaren. Er zijn minder attracties, zodat er genoeg ruimte op het kermisterrein is om afstand te kunnen houden. Er zijn 3 kermisterreinen die we met hekken afzetten. Op de drie terreinen geldt een maximum aantal bezoekers. Daarom staan bij de in- en uitgangen telcamera’s. Druktemeters geven aan hoe druk het is op een plein. Vol is dan ook echt vol.

Druktemeters

De druktemeters vindt u op de website van de kermis en op de Facebook-pagina van de kermis. Dus: check voor vertrek! Verder is er geen randanimatie, zijn er verplichte looproutes en wordt er geen alcohol geschonken op de pleinen. We controleren streng op de naleving van de maatregelen. Wel duurt de kermis een dag langer, zodat u een goed moment kunt uitkiezen om te komen.

Alle informatie rondom de coronamaatregelen vindt u op de website van de kermis.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS