Bijeenkomsten gemeenteraad

Dinsdag 13 april 2021

Voor de komende periode zijn de volgende bijeenkomsten gepland:

Bijeenkomsten gemeenteraad
Datum Soort vergadering
19 april

Raadsvergadering (besluitvorming):

  • Verordening Adviesraad Sociaal Domein gemeente Best | Culturele Hotspot en nadere subsidieregeling voor muziek-, dans- en dramaonderwijs | RKC Rapport ‘Goed op weg’ Meldingen openbare ruimte | Grenscorrectie Eindhoven - Best - Herindelingsontwerp  | Regionale Energie Strategie (RES) Zienswijze concept RES 1. | Invoering rechtmatigheidsverantwoording | Vestigen voorkeursrecht gemeente Stationsgebied
26 april, 3 mei, 10 mei

Geen vergaderingen

Wilt u een bijeenkomst volgen?

Ga dan naar best.notubiz.nl. Op deze website vindt u de aanvangstijd en ook de vergaderstukken van deze bijeenkomsten. U kunt de vergadering hier online volgen. Vanwege de coronamaatregelen kan publiek niet aanwezig zijn op het gemeentehuis. 

Wilt u inspreken?

Neem dan contact op met de griffie via raadsgriffie@gembest.nl. U kunt zich tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van de bijeenkomst aanmelden.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS