Praat mee met de gemeente op PleinBest!

Dinsdag 9 februari 2021

Onlangs nam de gemeente ‘Praat mee’ in gebruik. Praat mee is het nieuwe participatieplatform van de gemeente Best. Maar wat is een participatieplatform? U kunt hier als Bestenaar online meepraten over gemeentelijke initiatieven en plannen. De gegevens die via Praat mee worden verzameld zijn alleen toegankelijk voor de gemeente. Wilt u snel en gemakkelijk uw mening geven over een onderwerp? Neem dan  een kijkje op www.pleinbest.nl/praatmee voor actuele projecten. En maak uw PleinBest-account aan, zodat u direct uw stem kunt laten horen als er een onderwerp is waaraan u wilt meedoen. Een account aanmaken is eenvoudig en gratis!

Wat is PleinBest?

PleinBest is 3 jaar geleden tot stand gekomen. Organisaties uit de Bestse samenleving hadden behoefte aan een plek waar informatie en vragen over Best samen kwamen. PleinBest is de online community waar bewoners, bedrijven en organisaties uit Best elkaar makkelijk vinden én helpen. U vindt er alle praktische informatie handig op 1 plek en ontdekt de leukste activiteiten in Best. Of u organiseert zelf iets en deelt uw activiteit op het online platform. PleinBest verbindt zo online en offline met elkaar. Kortom: op PleinBest komt alles samen op 1 plek. Neem er eens een kijkje!

Rol van de gemeente

De gemeente draagt PleinBest een warm hart toe. Het is mooi om offline initiatieven online te verbinden en promoten. Daarom financiert de gemeente de website www.PleinBest.nl en is er zelf, als onderdeel van de Bestse samenleving, ook actief. Naast met nieuws nu dus ook met het participatieplatform Praat mee.

Zo maken we slim gebruik van het beste wat Best te bieden heeft en creëren we samen een nóg mooier Best!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS