Vernieuwde fietsroute tussen Tilburg en Beek en Donk

Dinsdag 29 september 2020

De komende jaren werken we aan een snelle fietsverbinding tussen Tilburg en Beek en Donk. Deze vernieuwde verbinding moet ervoor zorgen dat de route veiliger, comfortabeler, sneller en aantrekkelijker wordt. Om de verbinding te realiseren onderzoeken de negen betrokken gemeenten langs de route de belangrijkste aandachtspunten. Dit in samenwerking met het adviesbureau Antea Group.

Geef uw mening!

De mening van de toekomstige gebruiker is erg belangrijk voor ons. De definitieve route ligt nog niet vast en we zijn benieuwd naar uw ervaring. Bijvoorbeeld over een stuk fietspad dat te smal is, het ontbreken van verlichting of een onhandige oversteek over het kanaal.
Waar zitten aandachtspunten in de route? Wat is een logische verbinding en wat juist niet? Geef uw mening via het online onderzoek door aan te geven welke locatie volgens u belangrijk is.

Let op: we zijn voor dit onderzoek enkel op zoek naar informatie gerelateerd aan het fietspad aan de noord- of zuidzijde van het Wilhelminakanaal.

Invullen locatieonderzoek

Op de kaart klikt u een locatie aan waar u een opmerking over heeft. Onder de kaart is ruimte voor de toelichting. Wilt u meerdere aandachtspunten doorgeven? Per keer kunt u één locatie aangeven. Na het verzenden van het formulier, kunt u opnieuw een locatie kiezen. U kunt tot en met vrijdag 16 oktober uw reactie achterlaten.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS