Voor 1 oktober aanmelden voor evenementenkalender 2021

Dinsdag 8 september 2020

Wilt u in 2021 een evenement organiseren? Dan vragen we u om dit vóór 1 oktober 2020 aan te melden voor de evenementenkalender. Het is nog niet duidelijk welk effect het coronavirus heeft op de doorgang van evenementen in 2021. We volgen hierbij de landelijke richtlijnen vanuit de Rijksoverheid. Aanmelden van een evenement doet u door een mail te sturen naar info@gemeentebest.nl. Vermeld de naam van het evenement, de omschrijving, de exacte locatie en de datum of data. 

Belang aanmelden evenement

Het melden van het evenement is van groot belang als er meerdere gegadigden zijn voor een evenement op dezelfde locatie op hetzelfde moment. Het tijdig melden van een evenement is ook van belang als het spreidingsbeleid slechts een maximaal aantal evenementen op de evenementenlocatie toestaat. 

Kennisgeving of evenementenvergunning

Een melding voor de evenementenkalender is geen kennisgeving of aanvraag voor een evenementenvergunning. Deze moet u afzonderlijk doen. Houd hierbij rekening met de geldende termijnen. Het is ook geen aanmelding voor de evenementenkalender van Best Bijzonder. Dit moet u ook apart regelen. 

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS