Maatregelen voor veilige bezoeken aan huis

Dinsdag 30 juni 2020

Medewerkers van de gemeente werken niet alleen vanuit het gemeentehuis, maar komen ook bij inwoners thuis. Bijvoorbeeld voor controle van bouwwerken, een gesprek over de bijstandsuitkering of maatschappelijke ondersteuning. Sinds het begin van corona werken de medewerkers zo veel mogelijk thuis.

Versoepelingen zorgen voor meer ruimte

Nu de maatregelen om het coronavirus te stoppen versoepelen, starten de medewerkers van de gemeente ook weer met de bezoeken aan huis. Uiteraard volgen zij hierbij de RIVM-richtlijnen. Om ervoor te zorgen dat medewerkers veilig en verantwoord hun werk kunnen doen, hebben zij de benodigde materialen bij zich. Zoals een mondkapje, handschoenen en desinfecteergel. Dat doen wij uit zorg voor onze medewerkers en voor u.

Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS