Sluiting woning en perceel in verband met aantreffen hennepkwekerij

Dinsdag 18 februari 2020

Sluiting woning met bijgebouw Kiezelhei 1

Aan het adres Kiezelhei 1 in Best is een hennepkwekerij aangetroffen. Op grond van de Opiumwet is dit verboden. De burgemeester is dan door het Damoclesbeleid bevoegd om tot sluiting van een perceel en/of woning over te gaan. Vanwege het aantreffen van een hoeveelheid drugs bij deze woning vindt hier een sluiting van 3 maanden plaats. De sluiting start op 18 februari 2020 en eindigt op 18 mei 2020.

Gedeeltelijke sluiting perceel Broekstraat 36

Op het perceel Broekstraat 36 in Best is een hennepkwekerij aangetroffen. Op grond van de Opiumwet is dit verboden.
Vanwege het aantreffen van de hoeveelheid drugs op dit perceel vindt hier een sluiting van 6 maanden plaats.
Het gebruik van de woning is op dit moment nog onderdeel van een lopende juridische procedure.
Het perceel direct achter de woning met de daarop aanwezige bijgebouwen is gesloten op 13 februari 2020. De sluiting eindigt op 13 augustus 2020.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS