75 jaar bevrijding Best

Dinsdag 22 oktober 2019

Op donderdag 24 oktober is de officiële herdenking van de bevrijding van Best. Het is dit jaar 75 jaar geleden dat Best bevrijd werd voor de 15e Schotse Divisie. De officiële herdenking vindt plaats bij het Schotse monument in de Koetshuistuin van 19.00-19.50 uur. Voorafgaand aan de herdenking wordt om 18.00 uur het door de provincie geschonken bankje onthuld door de Commissaris van Koning, de heer Wim van de Donk.
Tot slot wordt een bevrijdingsconcert uitgevoerd in de Lidwinakerk dat duurt van 20.15 uur tot 22.15 uur. Het bevrijdingsconcert is vrij toegankelijk en wordt u aangeboden door Muzikale Oktober Best (MOB).

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS