Bezwaar tegen twee tijdelijke onderwijsgebouwen ingetrokken

Dinsdag 24 september 2019

Na het verlenen van een omgevingsvergunning voor het plaatsen van twee onderwijsgebouwen aan de Willem de Zwijgerweg 150 heeft de Stichting 123Doedagen een bezwaarschrift ingediend omdat het de stichting niet duidelijk was waar de onderwijsgebouwen geplaatst zouden worden. In de publicatie van de ‘ingekomen aanvragen’ werd als locatie namelijk ‘Willem de Zwijgerweg 150’ vermeld, het adres van het Heerbeek College voor wie de lokalen bedoeld zijn. Wanneer het hen direct duidelijk was geweest dat de gebouwen op het terrein achter JC Todo geplaatst zouden worden, was er voorafgaand aan de vergunningverlening wellicht overleg mogelijk geweest en had het niet tot een bezwaar hoeven komen. Het bestuur van de stichting heeft na de evaluatie van de 123Doedagen het bezwaar nu ingetrokken en hoopt dat de communicatie met de Gemeente en het Heerbeek College positief blijft.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS