Verplaatsing weekmarkt op 17 augustus

Dinsdag 13 augustus 2019

Op zaterdag 17 augustus wordt de weekmarkt, in verband met de festiviteiten rondom 200 jaar Best, verplaatst naar de locatie Raadhuisplein/Hoofdstraat.

Gedeeltelijke afsluiting Raadhuisplein/Hoofdstraat

Als gevolg van de verplaatsing van de weekmarkt wordt op zaterdag 17 augustus van 5.00 tot 14.30 uur Raadhuisplein/Hoofdstraat gedeeltelijk afgesloten. Het is dan niet mogelijk om de Hoofdstraat in te rijden vanaf hoek Oranjestraat/ Nieuwstraat/Raadhuisplein en Hoofdstraat. Het is wel toegestaan om de Hoofdstraat in te rijden vanaf de hoek Hoofdstraat/Nazarethstraat. Alle parkeerplaatsen die binnen deze zone vallen, zijn bereikbaar. Het Raadhuisplein wordt afgesloten op de hoek Raadhuisplein/Hoofdstraat/Nieuwstraat en hoek Raadhuisplein/Kapelaan J.A. Heerenstraat.

weekmarkt 17 augustus

Vragen

Neem bij vragen contact op met de marktmeester, Peter Damen. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06 11 22 75 50.
 

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS