Bereikbaarheid Wilhelminadorp tijdens Alaparada

Dinsdag 13 augustus 2019

Het Wilhelminapark is vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus het middelpunt van de viering 200 jaar Best tijdens het festival Alaparada. Graag geven we een overzicht van de verkeersmaatregelen, fietsenstallingen en parkeerplaatsen.

Parkeerzone omwonenden

Aan de noord-, oost- en westzijde van het Wilhelminapark geldt een zogenaamde parkeerzone. Alleen bewoners kunnen daar tijdens het festival parkeren. Zij hebben een tijdelijke ontheffing gekregen. Verder geldt er een inrijverbod voor ander verkeer dan ontheffing houders. Verkeersregelaars regelen het verkeer en zorgen ervoor dat hulpdiensten, bezorgdiensten en dergelijke een veilige doorgang hebben.

Parkeren auto’s en fietsen

Bezoekers kunnen hun auto parkeren bij sportpark Naastenbest en het parkeerterrein van de Makro. De parkeerroute wordt aangegeven met borden. Voor fietsers zijn er voldoende (on)bewaakte fietsstallingen beschikbaar aan de Prinses Beatrixlaan (bij de sporthal/Naastenbest), Akkerwinde en Prins Hendriklaan.

Oud papier en afval

Het ophalen van het oud papier op vrijdag in Wilhelminadorp gaat zoveel mogelijk door. Mocht het oud papier niet opgehaald kunnen worden, zet dan op zaterdag het oud papier weer binnen. Het ophalen van het afval op maandag verandert niet. Het kan zijn dat de vuilniswagen iets later langs komt dan u gewend bent.

Contact

Ervaart u ondanks alle maatregelen toch nog overlast? Of heeft u andere dringende vragen? Bel dan naar: 06 44 12 64 08.

Toezicht tijdens Alaparada

Het feestweekend Alaparada komt er aan. Op 16, 17 en 18 augustus vieren we met z’n allen het 200-jarig bestaan van Best. Voor het eerst wordt in het Wilhelminapark een evenement georganiseerd. De gemeente wil graag dat iedere bezoeker zich amuseert en dat omwonenden van het Wilhelminapark geen overlast ervaren. Daarom lopen er tijdens het evenement extra BOA’s rond in de wijk Wilhelminadorp. U kunt bij hen terecht met vragen en houden in de wijk een oogje in het zeil.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS