Snoeiwerkzaamheden bomen

Dinsdag 2 april 2024

In de week van 8 april start het bedrijf Donker Groen met onderhoudswerkzaamheden aan de bomen in de wijken Wilhelminadorp, Kantonnier, Batadorp, Villawijk en op de bedrijventerreinen Heide en Breeven. Zij zetten hiervoor 3 boomploegen in. Donker Groen zorgt ervoor dat de werkzaamheden na ongeveer 6 weken gereed zijn.

Met de werkzaamheden willen we het bomenbestand in uw wijk in beeld brengen. Hierbij worden diverse bomen gesnoeid. De werkzaamheden kunnen plaatselijk voor wat overlast zorgen. We proberen dat vanzelfsprekend tot een minimum te beperken.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden?

Stuur dan een e-mail naar Donker Groen info.eindhoven@donkergroen.com. Vermeld er even bij dat het gaat om de Bomenwerkzaamheden in Best.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS