Aanmelden voor evenementenkalender 2024

Vrijdag 8 september 2023

Wilt u in 2024 een evenement organiseren? Dan doet u er goed aan om vóór 1 oktober 2023 het evenement aan te melden voor de evenementenkalender. Stuur hiervoor een e-mail naar: vergunningen@gembest.nl. Vermeld de naam van het evenement, de omschrijving, de exacte locatie en de datum(s).

Belang aanmelden evenement

Het melden van het evenement is van belang, omdat er meerdere gegadigden kunnen zijn voor een evenement op dezelfde locatie op hetzelfde moment. Ook kan het zijn dat jaarlijks slechts een maximaal aantal evenementen op een evenementenlocatie is toegestaan.

Kennisgeving of evenementenvergunning

Een melding voor de evenementenkalender is geen kennisgeving of aanvraag voor een evenementenvergunning. Deze moet u apart doen. Houd hierbij rekening met de geldende termijnen. Het is ook geen aanmelding voor de evenementenkalender van BeleefBest. Dit moet u ook apart regelen.

Lees hier hoe u een vergunning voor een evenement moet aanvragen of een kennisgeving moet doen voor een klein evenement.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS