Project in Best genomineerd voor Brabantse Stijlprijs

Dinsdag 4 mei 2021

De provincie Noord-Brabant stimuleert nieuwe en originele woonprojecten in Brabant. Vormen van wonen die net even anders zijn. Initiatieven waar samen leven een belangrijke rol speelt en waarbij iedereen kan meedoen. De Brabantse Stijlprijs 2021 zet bijzondere initiatieven in de spotlights. Het project ‘Wonen met zorg en gezondheidscentrum’ in Best is genomineerd voor deze prijs!

Wonen met zorg en gezondheidscentrum

Best is nabij de rotonde Oirschotseweg-Ringweg een bijzonder project rijker. Het project bestaat uit 2 onderdelen. Op de hoek bij de rotonde ligt het gezondheidscentrum voor Best-West. Daarnaast aan de Veldweg-Oirschotseweg, staat het gebouw voor gezamenlijk wonen met zorg van ‘Wonen bij September’.
Dit is een bijzonder woonconcept voor dementerenden, waarbij het leefplezier voor de bewoners voorop staat. Mensen kunnen hier zoveel mogelijk hun leefgewoonten voortzetten, zoals vroeg of juist laat opstaan en bezig zijn met hun hobby’s. Ook huisdieren zijn welkom. Meer informatie vindt u op: www.wonenbijseptember.nl/wonen.

Wij zijn trots dat dit project is genomineerd voor De Brabantse Stijlprijs 2021. Wilt u meer weten over de Brabantse Stijlprijs of dit project? Neem dan een kijkje op www.brabant.nl/kaartstijlprijs. Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met Toine Baudoin via 14 0499 of door een mail te sturen naar info@gemeentebest.nl.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS