Zakendoen met de gemeente? Zo werkt dat!

Dinsdag 14 januari 2020

Bent u ondernemer in de gemeente Best, Veldhoven of Waalre en heeft u interesse om opdrachten voor de gemeente uit te voeren?

Kom dan op donderdag 13 februari naar de informatiebijeenkomst: ‘Zakendoen met de gemeente? Zo werkt dat!’. De gemeenten en inkooporganisatie Bizob organiseren deze bijeenkomst om de deelname aan aanbestedingen door het lokale en regionale MKB te stimuleren. In de praktijk blijkt namelijk dat ondernemers dit soms lastig en onduidelijk vinden.

Op 13 februari vertellen we u daarom graag alles over aanbestedingen. U krijgt informatie over hoe u uzelf kenbaar kunt maken als ondernemer en zo in aanmerking kunt komen voor opdrachten. Ook vertellen we u over de wet- en  regelgeving en waar u terecht kunt als u er niet uitkomt. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom op 13 februari van 16.00 uur tot 18.00 uur in het Mikrocentrum te Veldhoven (De Run 1115, 5503 LB Veldhoven).
Graag even aanmelden via www.bizob.nl/aanmelden.