Lees nu zelf de vergaderstukken van college en raad

Dinsdag 19 november 2019

Bent u geïnteresseerd in besluiten van de gemeente? Van de gemeenteraad of het college? Wilt u zelf direct lezen wat er in de adviezen staat? En waarover college en raad overleggen? Bekijkt u dan de vergaderstukken digitaal.

College en raad

De voorstellen van het college, bijlagen en besluiten zijn zichtbaar de dinsdag ná behandeling in het college. Op die dag stelt het college de definitieve besluitenlijst vast van de week daarvoor.

Wet openbaarheid van bestuur

De openbaarheid van vergaderstukken geldt alleen voor openbare stukken. Dit betreft zowel vergaderingen van de raad als van het college. Vergaderstukken die niet openbaar zijn, worden niet getoond. Denk bijvoorbeeld aan privacy-gebonden stukken of bij economische belangen van betrokkenen.

Openbare bekendmakingen

Via www.overheid.nl of onze website kunt u ook alle openbare bekendmakingen bekijken. Openbare bekendmakingen gaan bijvoorbeeld over bouwvergunning of kapvergunningen. U kunt zich via overheid.nl ook gratis abonneren. Handig want u ontvangt automatisch een attenderingsmail als er nieuwe bekendmakingen geplaatst zijn.