Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Maandag 3 juni landelijk controlebericht NL-Alert

Maandag 27 mei 2019

Maandag 3 juni om 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Ontvangt u het controlebericht op uw mobiel? Dan weet u dat uw telefoon juist is ingesteld. Nieuw is dat het controlebericht voor het eerst ook getoond wordt op veel digitale reclamezuilen. Daarnaast is NL-Alert ook te zien op veel digitale vertrekborden bij haltes van bus, tram en metro.

Om het NL-Alert controlebericht aan te kondigen, start vandaag een landelijke publiekscampagne. Bij een ramp bij u in de buurt, kan de overheid u via NL-Alert informeren en alarmeren. Op uw mobiel en digitale vertrekborden bij haltes van bus, tram en metro ziet u wat er aan de hand is en wat u het beste kunt doen. Ziet u een NL-Alert? Informeer en help de mensen om u heen. Zo weten zij ook wat zij moeten doen.

Nieuwsarchief in RSS

Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht
Sluit het menu