Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Samen werken aan verbetering dienstverlening

Dinsdag 16 april 2019

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening richting inwoners en ondernemers. Dit doen we onder andere via een klanttevredenheidsonderzoek op onze website. De afgelopen maanden hebben we weer veel reacties mogen ontvangen waar we wat mee kunnen. Wij danken u hartelijk voor uw medewerking!

Binnengekomen reacties

Met uw reacties gingen we aan de slag. Zo voegden we trefwoorden toe om de vindbaarheid in de zoekfunctie te vergroten. Ook hebben we op een aantal pagina’s aanvullingen gedaan, bijvoorbeeld door openingstijden of andere nuttige informatie toe te voegen. Een aantal formulieren is aangepast zodat u vooraf weet wat u nodig heeft om een aanvraag te doen.

Smileys op website en online aanvraagformulieren

U vindt groene (tevreden), oranje (neutraal) en rode (ontevreden) smileys op onze pagina’s en webformulieren. Wij vragen u een smiley te kiezen. Daarmee geeft u aan hoe gemakkelijk u de informatie kon vinden en of deze helder was. Kortom: hoe tevreden u bent. Daarna krijgt u nog een paar korte vragen.

Helpt u ook mee?

Vindt u dat onze dienstverlening beter kan? Geef dan ook uw reactie via de website. Als u een e-mailadres of telefoonnummer achterlaat, kunnen we ook aan u terugkoppelen wat we met uw reactie gedaan hebben of om meer informatie vragen wanneer we vragen hebben over uw reactie. We werken graag samen met u aan de verbetering van onze dienstverlening!

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu