Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Boomfeestdag Best 2019

Dinsdag 5 maart 2019

Wethouder Rik Dijkhoff plant woensdag 13 maart op de Boomfeestdag 2019 de eerste boom aan de Driehoekweg met 62 kinderen van groep 6 van BS Sint Antonius. Dit is het startschot voor de Boomfeestdag in Best. De leerlingen planten in totaal 125 bomen. Daarna planten 40 leerlingen van BS De Paersacker 56 bomen in de Ringweg-Koppelstraat. Provincie Noord-Brabant maakt de bomen aan de Ringweg mede financieel mogelijk in kader van het project Landschap Van Allure.

’s Middags plant wethouder Rik Dijkhoff samen met de Marijke Abrahams, de secretaris van IVN Best, een walnotenboom in de Koetshuistuin aan de Hoofdstraat. IVN Best schenkt deze boom aan de gemeente Best voor haar 200e verjaardag.

Bij zeer slechte weersomstandigheden woensdag 13 maart 2019 vindt het planten op een andere dag plaats.

Thema

De dag heeft het thema ‘Ieder kind een boom’, omdat het streven is om elk kind in zijn of haar basisschooltijd minimaal 1 boom te laten planten.

Wegafsluiting

De St. Oedenrodeseweg wordt op woensdag 13 maart tussen 9.00 en 12.30 uur volledig afgesloten voor verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld.