Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

12 februari: inloopavond De Vleut

Dinsdag 5 februari 2019

In 2019 vindt een aantal ontwikkelingen plaats in De Vleut. De aanleg van de parkeerplaats bij de Koppelstraat, de inrichting met nieuwe natuur in De Scheeken, de realisatie van een uitkijktoren en de uitbreiding van Best Zoo zijn enkele voorbeelden.

Onderhoud en inrichting straten

In de tweede helft van 2019 starten in een aantal straten in De Vleut onderhoudswerkzaamheden en anderen krijgen een nieuwe inrichting. Samen met bewoners van De Vleut hebben we gediscussieerd over de inrichting van de Broekdijk, Molenkampseweg, Hogevleutweg, Koppelstraat, Kanterseveldenstraat en de Hooiweg. Aan de hand van de inbreng van bewoners, de omgevingsfactoren en de technische mogelijkheden heeft de stedenbouwkundige een beeld geschetst van de inrichting van de straten.  

Inloopbijeenkomst

We nodigen u van harte uit voor een inloopbijeenkomst op 12 februari in buurthuis OVS, Steenovenseweg 1a. Tussen 20.30 en 21.30 uur geven we u een beeld van de inrichting van de straten in De Vleut. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu