Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

NK Veldloop voor ambtenaren naar Best: 3 april 2019

Maandag 22 oktober 2018

Op woensdag 3 april 2019 organiseert de gemeente Best het 32e Nederlands Kampioenschap Veldloop voor ambtenaren. Dit evenement past in de activiteiten rondom 200 jaar Best en vindt plaats bij Aquabest. We zijn gestart met de eerste voorbereidingen. Als inwoner of ondernemer kunt u ook een bijdrage leveren aan het evenement.

Wat is het NK Veldloop voor ambtenaren?

Het Nederlands kampioenschap Veldlopen voor ambtenaren is een jaarlijks evenement waarbij ambtenaren uit heel Nederland meedoen aan hardloopwedstrijden over 6, 9 en 12 km. Het is ook mogelijk om een wandelroute te lopen. Elk jaar verzorgt een andere gemeente in Nederland het evenement. Wij nemen het stokje over van de gemeente Breda.

200 jaar Best

Voor Best is 2019 een speciaal jaar: de gemeente bestaat dan 200 jaar. Daarom zijn we er trots op dat we dit jaar ook het NK Veldloop mogen organiseren. Het evenement past in de festiviteiten die voor dit jubileum georganiseerd worden.

Sponsors gezocht

De eerste voorbereidingen voor de organisatie zijn gestart. Hierbij kunnen we ook hulp van inwoners en ondernemers gebruiken. Bedrijven die interesse hebben om het evenement te sponsoren, kunnen voor meer informatie nu al contact opnemen met de organisatie via nkveldloop2019@gembest.nl. Later dit jaar komt er meer informatie beschikbaar voor mensen die willen helpen.