Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Samen houden we de buurt en Best schoon!

Maandag 10 september 2018

Op zaterdag 22 september organiseert de gemeente Best, tijdens Burendag, een grote opschoonactie. Alle Bestse verenigingen zijn uitgenodigd om met hun vrijwilligers aan de slag te gaan.

Opschoonactie

Op zaterdag 22 september komen verenigingen in beweging voor een schonere buurt en gemeente! Deze opschoonactie tijdens de Burendag wordt gecoördineerd door De Bries. Wilt u met uw vereniging ook aan de slag voor een schonere omgeving? Meld u zich dan nu aan!

Afvalbingo

Behalve een heerlijk schone buurt worden alle deelnemende kinderen ware afvalhelden. Tijdens de opschoonactie kunnen de kinderen meedoen aan een Afvalbingo. Deelname wordt altijd beloond met een leuke verrassing. Ook maken alle deelnemende verenigingen kans op een leuke hoofdprijs.

Aanmelden

Kom als vereniging in actie! Aanmelden kan tot 17 september via emailadres: teamschoon@debries.eu.