Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Werkzaamheden fietsstraat Eindhovenseweg-Zuid

Dinsdag 14 augustus 2018

Vanaf maandag 20 augustus zijn er werkzaamheden aan de fietsstraten langs de Eindhovenseweg-Zuid. Op beide fietsstraten komt een drempel. Deze drempels komen aan het eind van de fietsstraat, net voor de verbinding met de doorgaande weg. Ook krijgen de fietsstraten een aangepaste invoegstrook voor de aansluiting op de Eindhovenseweg-Zuid. Deze aanpassingen moeten de veiligheid van beide fietsstraten vergroten.

De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 24 augustus. Tijdens de werkzaamheden is de fietsstraat alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Op vrijdag 24 augustus zijn de asfaltwerkzaamheden. Tijdens het asfalteren van de drempels is de betreffende fietsstraat tijdelijk afgesloten voor alle verkeer.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu