Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Informatieavond Sonseweg tussen Best en Son

Dinsdag 26 juni 2018

In december 2017 heeft de provincie Noord-Brabant een avond georganiseerd, waarbij iedereen zijn of haar problemen, wensen en ideeën voor de N620 tussen Best en Son (Sonseweg) kon inbrengen. Deze rijke oogst aan ideeën is verwerkt in een nieuw plan voor deze weg. De provincie wil dit plan graag aan u presenteren en is benieuwd naar uw mening. Die presentatie vindt plaats op maandag 2 juli 2018, om 19.30 uur in het ‘t Buitenhuys, Sonseweg 39 Best. Na de presentatie is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de plannen. Na deze avond worden alle opmerkingen en suggesties verwerkt in een (eventueel) aangepast plan. 

Groot onderhoud

De provincie Noord-Brabant wil in 2020 groot onderhoud uitvoeren aan de N620, de provinciale weg tussen Best en Son. Dit onderhoud moet ervoor zorgen dat de weg weer minimaal 10 jaar goed kan functioneren. Bij de plannen is niet alleen gekeken naar de technische staat van de weg en de meest actuele richtlijnen. Er worden ook diverse oplossingen voorgesteld voor de problemen en aandachtspunten die in december 2017 door (voornamelijk) omwonenden zijn ingebracht. Deze plannen worden nu gepresenteerd. Dit zijn nog niet de definitieve plannen: uw inbreng op 2 juli wordt betrokken bij de finale afronding van de plannen.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu