Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens kermis in Best

Maandag 25 juni 2018

Van vrijdag 29 juni tot en met dinsdag 3 juli is de kermis in het centrum van Best. We treffen daarom een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen. Hieronder leest u een aantal maatregelen. Kijk voor het gehele overzicht op www.gemeentebest.nl/kermis.

• Maandag 25 juni vanaf 18.00 uur: afsluiting achterste deel van parkeerterrein Den Ekker (groot parkeerterrein).
  • Dinsdag 26 juni vanaf 06.00 uur: afsluiting van Dorpsplein, Raadhuisplein rondom gemeentehuis en Kap. J.A. Heerenstraat tussen Den Ekker en de Rabobank.
  • Woensdag 27 juni vanaf 18.00 uur: afsluiting van voorste deel van parkeerterrein Den Ekker (vóór de PLUS). Vanaf dat moment wordt het resterende deel van het achterste parkeerterrein weer opengesteld, maar dan wel als blauwe zone.

Let op: tot en met woensdag 4 juli geldt op alle locaties een parkeerverbod!

Wegsleepregeling geldt op en rond kermisterrein

Haal tijdig uw auto weg uit het kermisgebied. Auto's die tijdens (het opbouwen van) de kermis in de weg staan, worden op kosten van de eigenaar weggesleept. Hierop is de Wegsleepverordening van de gemeente Best van toepassing. Deze wegsleepregeling geldt ook voor die terreinen waar parkeerverboden gelden.

Vuurwerkshow

De kermis wordt ook dit jaar afgesloten met het traditionele vuurwerk. Dit gebeurt dinsdagavond 3 juli om 23.00 uur in de Koetshuistuin. Op de parkeerplaats van de Aldi geldt daarom op 3 juli een parkeerverbod en wegsleepregeling vanaf 20.00 uur. Dit geldt ook voor het gedeelte van de Secr. Jansenstraat dat direct grenst aan de Koetshuistuin en de Hoofdstraat ter hoogte van de Koetshuistuin.

Meer informatie

Wilt u alle verkeersmaatregelen lezen? Kijk dan op www.gemeentebest.nl/kermis. Wilt u meer weten over de attracties en het randprogramma? Bezoek dan www.kermisbest.nl of lees de speciale kermiskrant.