11 december inloopavond provinciale weg tussen Best en Son

Dinsdag 28 november 2017

Ervaart u problemen op de huidige N620 tussen Best en Son? Heeft u ideeën voor verbeteringen? Of bent u gewoon benieuwd hoe provincie en gemeenten hierover denken? Dan bent u van harte welkom op onze inloopavond op maandag 11 december, tussen 19.00 en 21.00 uur in café Dokus, Sonseweg 14 Best. U kunt op elk gewenst moment binnenlopen. Er zijn experts aanwezig die u graag een toelichting geven en met u van gedachten willen wisselen.

Onderhoud

De provincie Noord-Brabant wil in 2020 groot onderhoud uitvoeren aan de N620, de provinciale weg tussen Best en Son. Dit onderhoud moet ervoor zorgen dat de weg weer minimaal 10 jaar goed kan functioneren. Vooruitlopend op dit groot onderhoud is alvast de oversteek bij het Dutmellapad aangepakt.

Mogelijke ideeën

Voor de maatregelen in het kader van het groot onderhoud wordt allereerst gekeken naar de meest actuele richtlijnen voor de inrichting van de weg, de verkeersveiligheid en de herkenbaarheid. Daarnaast kunnen ook andere verbeteringen ‘meeliften’ met dit groot onderhoud. De provincie Noord-Brabant heeft in overleg met beide gemeenten al ideeën met mogelijke verbeteringen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het oplossen van problemen met verkeersveiligheid, oversteken, verlichting of  parkeren. Deze ideeën willen wij graag met u delen en wij horen graag uw aanvullingen hierop.