Mantelzorgcompliment 2017 aanvragen

Maandag 31 juli 2017

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. We hechten daarom ook veel waarde aan de mantelzorgers in de gemeente Best. Als mantelzorger kies je er niet voor om te gaan zorgen: het overkomt je, omdat je een emotionele band hebt met degene die zorg nodig heeft. Met het jaarlijkse mantelzorgcompliment willen wij onze waardering hiervoor laten zien. Het compliment wordt verstrekt in de vorm van VVV bonnen ter waarde van € 150.

Hoe kunt u het mantelzorgcompliment aanvragen?

Vul voor 29 september het aanvraagformulier (PDF, 51.6 kB) in en stuur het op naar of geef het af in Bestwijzer. Meer informatie over de regeling en hoe u in aanmerking komt voor het compliment vindt u op de pagina Mantelzorgcompliment. U kunt het aanvraagformulier ook afhalen bij Bestwijzer en de receptie van het gemeentehuis.

Wanneer wordt het mantelzorgcompliment uitgereikt?

Mantelzorgers die in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment ontvangen in november een uitnodiging voor de uitreiking van het mantelzorgcompliment.