Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Samenscholingsverbod jongeren Beatrixlaan

Maandag 24 juli 2017

Omwonenden van de Beatrixlaan, ter hoogte van de handbalveldjes, worden helaas al langere tijd geconfronteerd met (geluids)overlast van jongeren. Integrale aanpak vanuit het jongerenwerk, politie en de BOA’s heeft niet tot het gewenste resultaat geleid.  

Samenscholingsverbod

Om de overlast tegen te gaan, is een samenscholingsverbod ingesteld tussen 22.00 en 8.30 uur. De borden die dit kenbaar maken, zijn inmiddels geplaatst. Politie en BOA’s houden extra toezicht en gaan over tot handhaven.

Meldingen overlast

Mocht u onverhoopt toch overlast ervaren, dan kunt u contact opnemen met politie Best via telefoonnummer 0900 8844.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu