Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Bijeenkomst Platform Evenementen gaat niet door

Dinsdag 1 november 2016

Helaas gaat aankomende woensdag, 2 november, de bijeenkomst van het platform evenementen niet door. Uit het aantal aanmeldingen blijkt dat het gekozen tijdstip niet aansluit bij de wensen van een groot deel van de organisatoren. In de maand november organiseren we opnieuw een bijeenkomst, maar dan op een ander tijdstip. Organisatoren van evenementen worden hiervoor wederom uitgenodigd.

Platform evenementen

In maart van dit jaar heeft het platform evenementen een druk bezochte bijeenkomst georganiseerd voor alle organisatoren van evenementen. We hebben toen aangegeven dat we tweemaal per jaar een soortgelijke bijeenkomst gaan houden waarin alle relevante informatie gedeeld wordt met u als organisator.

In de komende bijeenkomst ontvangt u informatie over nieuwe regels voor het aanmelden van evenementen en activiteiten. Ook maakt u kennis met andere organisatoren. Daarnaast brengen we u op de hoogte van de mogelijkheden om uw evenement te promoten via Best Bijzonder.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw D. van Denderen. Zij is bereikbaar via e-mailadres: d.van.denderen@gembest.nl of telefonisch via 14 0499.

 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu