Nieuwe indeling kermis in 2018

Maandag 17 oktober 2016

Door de huidige inrichting van het centrum moet de indeling van de kermis veranderen. Daarnaast wordt misschien een belangrijk deel van het kermisterrein, tussen gemeentehuis en Hoofdstraat, bebouwd.

Aanvullend kermisterrein tussen gemeentehuis en station

Het kermisteam van de gemeente is daarom dit voorjaar gestart met de opdracht van de gemeenteraad: op zoek naar aanvullend kermisterrein tussen het plein voor het gemeentehuis en het station. Tijdens deze zoektocht denken ook de omwonenden en ondernemers mee over de mogelijkheden. Het was tot op heden nog niet bekend wanneer deze nieuwe opzet gereed moest zijn, maar dat is inmiddels wel het geval.

Kermis 2017

De kermis van 2017 vindt nog op dezelfde wijze plaats als afgelopen jaren. In 2018 krijgt de kermis een nieuwe indeling. Het komende jaar gaan we hier verder mee aan de slag. De kermis 2017 is van 30 juni tot en met 4 juli.