Inwonerspanel

Via een digitaal panel peilen we uw meningen en ervaringen. U kunt u met ons meedenken over onderwerpen die u aangaan. Want of het nu gaat over het groen in uw wijk, verkeersveiligheid of bezuinigingen: als gemeente maken we keuzes die invloed hebben op uw dagelijks leven. De gemeenteraad, het college en de medewerkers van de gemeente vinden uw inbreng belangrijk!
 

Contact en samenwerking belangrijk

Als gemeente willen we elke mogelijkheid benutten om met u in contact te komen. En vaker samen te werken. Het digitale inwonerspanel is één van die mogelijkheden. Wij hopen daarom dat u wilt meedoen met het inwonerspanel.

Word lid van het panel!

Binnen enkele muisklikken bent u aangemeld voor het inwonerspanel. U ontvangt dan een aantal keer per jaar een uitnodiging om een digitale vragenlijst in te vullen. Hiervoor krijgt u een bericht via e-mail. Het gaat elke keer over een ander onderwerp. U bepaalt zelf per keer of u de enquête invult. Als u bijvoorbeeld door vakantie een keer wilt overslaan dan kan dat.

Eerste peiling over geluidsbeleving afgerond

Tot en met 24 juni kon u kennismaken met de werkwijze van het inwonerspanel. Dit kon via een online vragenlijst over hoe u het geluid in uw woonomgeving ervaart. Ruim 1600 inwoners vulden deze eerste peiling in. De resultaten worden na de zomer bekendgemaakt. Onder andere via de website voor het inwonerspanel.

Deelname is vertrouwelijk

Deelname is altijd vertrouwelijk. Uw gegevens worden vertrouwelijk verwerkt door onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research.

Meer informatie

Breng dan een bezoekje aan het inwonerspanel van de gemeente Best.

Sluit het menu