Welkom in Best

Sinds kort bent u inwoner van Best. U bent van harte welkom!

In Best valt veel te beleven: voor jong en oud, voor stiltezoekers en sportievelingen, voor feestgangers en festivalfans, voor cultuursnuivers en fijnproevers, voor einzelgängers en grote gezelschappen en voor bezoekers én inwoners. We hebben het beste te bieden van 2 werelden: Brainport & ’t Groene woud, bedrijvigheid & bourgondisch genieten, rumoer & rust, cultuur & natuur, bruisend & bosrijk. Kortom: Best boeit en bloeit!

Cadeaubon

Geniet van onze Brabantse gastvrijheid op een manier die bij u past! Verwen uzelf of een ander met de Bestse cadeaubon die je in de brievenbus hebt ontvangen. Met deze speciale cadeaubon, voor winkels in Best, kiest u helemaal zelf hoe u Best wilt beleven!

Bekijk hier waar u de bon uit kunt geven

Genieten van onze gastvrijheid op een manier die bij u past?

Sluit bijvoorbeeld online aan bij praatgroepen of vind hulp en ondersteuning via Bestse websites. We hebben hieronder 4 tips voor u weergegeven.

Bestwijzer

Bij Bestwijzer vindt u een passend antwoord op alle vragen over wonen, zorg, werk, geld, jeugd en welzijn. Of het nu gaat om een eenvoudige of een ingewikkelder vraag, alleen informatie of een doorverwijzing: geen vraag is te klein en geen probleem is te groot voor Bestwijzer.

Energieloket

Het verduurzamen van de woning zorgt voor tal van vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Het regionaal energieloket van de gemeente Best helpt u om antwoord te krijgen op alle vragen over energie besparen, energie opwekken en duurzaam wonen.

Gemeentelijke website

De officiële site van de gemeente. U vindt hier meer informatie over de openingstijden, contactgegevens, hoe u een paspoort of rijbewijs kunt aanvragen of verlengen en meer.

PleinBest

Ontmoeten, vinden en verbinden. Op deze website vind u een agenda met activiteiten waaraan u mee kunt doen, een plek waar je hulp kan vragen, een praatmee module en een sociale kaart. Verbind u op deze website met andere inwoners van Best. Bijvoorbeeld door mee te praten over dingen die in uw buurt gebeuren, of juist in Best in het algemeen.

Informatieavond

Op woensdag 16 november is er een informatieavond voor nieuwe inwoners. Meld u aan via de knop hieronder.

Aanmelden informatieavond