Veel gestelde vragen zwemabonnement De Dolfijn

U wilt een Dagticket kopen?

Bij de ingang van het zwembad kunt u online door middel van uw smartphone een dagticket zwembad aanmaken of deze vooraf thuis online aanmaken. U kunt er ook voor kiezen een dagticket bij de balie te pinnen.

U vraagt voor het eerst een abonnement aan?

Log dan in met uw computer, tablet of smartphone en volg de instructies. U vult tijdens de aanvraag voor- en achternaam & geboortedatum zoals vermeld op geldig ID-bewijs in. Zorg dat u (een) actuele en herkenbare pasfoto(s) gereed hebt. Eventueel kunt u tijdens het bestelproces (een) foto(s) maken. Bij de afronding van het bestelproces kunt u betalen.

Bestel uw abonnement

U wilt uw abonnement verlengen?

Log dan in met uw pasnummer en uw geboortedatum. Zorg dat u (een) actuele en herkenbare pasfoto(s) gereed hebt. Eventueel kunt u tijdens het bestelproces (een) foto(s) maken. Bij de afronding van het bestelproces kunt u betalen.

Verleng uw abonnement

U wilt graag meer uitleg over de aanvraag van een abonnement?

U hebt vragen of u ondervindt moeilijkheden? Neem dan contact op met Infopunt van LEVBest in Bestwijzer (https://www.bestwijzer.nl/). Zij helpen u graag verder.

Het Infopunt van LEVBest is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur. Er is ook een digitaal spreekuur van Seniorweb en een spreekuur van het IDO (informatiepunt digitale overheid) in Bestwijzer. De spreekuren hiervan zijn op dinsdag en vrijdag van 13.30-15.00 uur. Zij ondersteunen inwoners ook bij allerlei soorten digitale vragen. Het team van Zwembad De Dolfijn bereikt u via telefoonnummer (0499) 36 02 83

U wilt uw zwempas ophalen?

Vanaf 15 t/m 19 april kunt u uw pas op vertoon van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) afhalen bij Sportaccommodatie Naestenbest (Prinses Beatrixlaan 27, tussen 10.00 uur en 19.00 uur). Vanaf 20 april kunt u uw pas ophalen bij uw eerste bezoek aan Openluchtzwembad De Dolfijn. Het verwerken van uw abonnementsaanvraag duurt 2 werkdagen. U vindt het zwembad op sportpark Leemkuilen, Sportlaan 7, aan de zuidkant van Best.

Hoe lang blijft mijn zwempas geldig?

Wees zuinig op uw zwempas. Deze kunt u namelijk het volgende zwemseizoen weer gebruiken.

Wat doe ik als mijn zwempas is gestolen of kwijt is?

Bent u uw zwempas verloren? Dan kunt u deze zelf online blokkeren en direct een nieuwe aanvragen. Bij de balie van het zwembad wordt voor u een nieuwe toegangspas aangemaakt. De kosten hiervoor zijn € 7,50.