Aanbrengen toplaag asfalt Molenstraat

Dinsdag 12 november 2019

Het eind van de werkzaamheden aan de Molenstraat is in zicht. Op vrijdag 22 november wordt vanaf 16.00 uur de Molenstraat ter hoogte van de Heilig Hartstraat afgesloten voor het doorgaand verkeer. Rijdt u op de Stationsstraat, dan wordt daar de weg afgesloten ter hoogte van De Leeuwerikstraat.
De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van de toplaag van het asfalt en de markeringen op de weg. Let op: ook het P+R terrein is dan niet bereikbaar. De afsluiting duurt tot uiterlijk zaterdagochtend 23 november 06.00 uur.
Mocht door weersomstandigheden de werkzaamheden niet door kunnen gaan, dan worden de werkzaamheden verplaatst naar een andere datum.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS