Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Paasfeest kinderboerderij Wilhelminapark

Donderdag 13 april 2017

Op Eerste Paasdag, zondag 16 april, viert Kinderboerderij Wilhelminapark van 13.00 uur tot 17.00 uur het paasfeest. Iedereen is van harte welkom aan de Prinses Beatrixlaan. Er is deze middag van alles te doen voor de kinderen: ze kunnen een kunstgeit melken, zelf ranja tappen bij een limonadeolifant, er is een springkussen en ze mogen natuurlijk met de konijntjes knuffelen in de knuffelhoek.

Voor volwassenen is er gratis koffie of thee. Uiteraard is de paashaas aanwezig om chocolade eitjes uit te delen. De vrijwilligers van de kinderboerderij ontvangen u en zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu