Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK)

De TONK-regeling is bedoeld voor mensen die door de coronacrisis een deel van hun inkomen zijn kwijtgeraakt en hierdoor niet genoeg geld hebben om hun woonkosten (huur en hypotheek) te betalen. U kon tot 1 oktober een aanvraag indienen.

Het is niet meer mogelijk om een aanvraag voor de TONK-regeling in te dienen.

Afhandeling

Heeft u vóór 1 oktober een aanvraag ingediend? De gemeente streeft ernaar om u binnen 4 weken te laten weten waar u aan toe bent.

Advies en ondersteuning zelfstandig ondernemers in coronatijd

De gemeente Best vindt het belangrijk om u als ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Daarom hebben wij een routewijzer opgesteld. Hierin kunt u makkelijk de weg vinden naar de ondersteuning die past bij uw vraag. Bijvoorbeeld in het kader van het versterken van uw onderneming, het oplossen van financiële of sociale problemen of uw heroriëntatie op de arbeidsmarkt. U kunt de routewijzer online raadplegen (PDF, 119.1 kB). In de routewijzer kunt u doorklikken naar verschillende websites met meer informatie over dat onderwerp.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u behoefte aan een oriënterend en vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op onze werkcoach Yvonne Van Mil. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 14 85 26 54 of via y.v.mil@wsd-groep.nl.